Társasházkezelés - közös képviselet

Társasház kezelés - AcCurator
MagunkrólKözös képviseletTársasházi hírekReferenciaLetöltésekLinkekKapcsolat
acc Üzletfilozófiánk
acc Pénzügyi szolgáltatásaink
acc Üzemeltetés, karbantartás,
felújítás
acc Jogi és adminisztrációs
szolgáltatások
acc Kapcsolattartás
üzletfilozófia Cégünk minden esetben a közös képviselői munka átláthatóságára, teljes körű ellenőrizhetőségére, világos és egyszerű felépítésére helyezi a hangsúlyt.
Üzleti filozófiánk szerint a közös képviselő feladata nem csupán üzemeltetni a társasházat, hanem megteremteni és összehangolni a társasház lakóközösségének egy-séges szándékát annak érdekében, hogy a tulajdonukban lévő ingatlan-vagyon környezetének méltó tagja legyen, értéke gyarapodjon, továbbá ezen keresztül javuljon az ott lakók életminősége.
társasházkezelés üzletfilozófiaAz általunk képviselt társasházaknak személyre szabott kezelési tervet készítünk, és annak elfogadása esetén vállaljuk el a társasház közös képviseletét.

Az elfogadott kezelési tervet a változó körülmények és igények figyelembe vételével rendszeresen megújítjuk, és az abban foglaltak megvalósításáért felelősséget vállalunk.

Folyamatosan biztosítjuk a ránk bízott társasházak üzemeltetését, biztonságos használhatóságát, továbbá a tulajdonos társakkal folyamatosan együttműködve megőrizzük, és növeljük a társasházi ingatlan értékét.

accurator.hu © 2010 Minden jog fenntartva